субота, 16 січня 2021 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

29 лютого у КЗ СОР Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулося справжнє свято - свято першого знайомства з майбутніми ліцеїстами та паняночками 2020. Вітальне слово взяла директор школи Терещенко І.І., щиро привітала малечу й запросила до дружньої шкільної родини ліцею, для батьків провела віртуальну екскурсію-подорож стінами закладу, познайомила із вчителями - учителем ліцеїстів Бірюковою І.В. та учителем паняночок Міщенко Т.М.

         На концертній програмі учні початкової ланки та 5-х класів вражали серця глядачів чарівними піснями, авторськими віршами та запальними веселими таночками. Після концерту майбутні першокласники ближче знайомилися із класом, шкільними звичаями та творили красу власними рученятами. Хлоп'ятка та дівчатка щиро дивувалися, безмежно раділи, були допитливими, активними й творчими. А кольорові кульки-сюрпризи додали ще більше позитивних святкових емоцій дітлахам!

         Також у шкільній медіатеці практичним психологом ліцею Нінько С.М. було проведено практичне заняття для батьків "Разом крокуємо до школи" та особливо звернуто увагу на ключовий момент формули Нової української школи - педагогіку партнерства.    Бажаємо успіхів вам, любі діти, у найяскравішій пригоді життя!

  

Немає коментарів:

Дописати коментар