субота, 16 січня 2021 р.

ПЕРШІ ДОСЯГНЕННЯ НАЙМЕНШИХ ПАНЯНОЧОК

 З 1 вересня по 22 листопада тривала VIІ Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» (Осінь 2020). Паняночки 1-Б класу активно долучилися до змагань. Учитель початкових класів Міщенко Т.М. підготувала маленьких школярочок до перших складних, але цікавих випробовувань.

Завдання олімпіади були адаптовані до шкільної програми, але мали суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – кожна учениця змогла проявити себе, повірити у власні сили та перевірити знання з предметів початкової школи та окремо з математики, української мови та літератури, Я досліджую світ, мистецтва.




Результатом олімпіади задоволені маленькі першокласниці, адже всі стали переможцями. Дипломами І всеукраїнського рівня з предметів початкової школи нагороджено 17 учениць, ІІ ступеня – 2 учениці, ІІІ ступеня – 1 учениця. Дипломами І ступеня з математики нагороджено 13 учениць, ІІ ступеня – 2 учениці, ІІІ ступеня – 3 учениці. Дипломами І ступеня з української мови та літератури нагороджено 17 учениць, ІІ ступеня – 2 учениці, ІІІ ступеня – 1 учениця. Дипломами І ступеня з ЯДС нагороджено 20 учениць.
Пишаємося досягненнями першокласниць, бажаємо й надалі працювати старанно та досягати перемог!

Немає коментарів:

Дописати коментар