субота, 16 січня 2021 р.

Свято Миколая

Нарешті маленькі паняночки 1-Б класу дочекалися подарунків у переддень свята та отримали пакунки солодощів за сумлінне навчання й такі важливі відповідальні перші кроки у чарівній країні знань.







А вчитель Тетяна Миколаївна та вихователь Надія Петрівна ще й подарували своїм ученицям новорічну прикрасу на ялинку у вигляді символу 2021 року - симпатичного бичка. Із прийдешнім святом Миколая, дітки, вірте у добро, будьте слухняними та чуйними!

З 16 по 29 листопада Майстерня казок Олександра Зімби оголосила всеукраїнський проєкт “ЗУБИ ТРЕБА ДОГЛЯДАТИ!” Маленькі паняночки 1-Б класу під керівництвом класовода Міщенко Т.М. відразу долучилися до конкурсу та стали активними творчими учасницями. Першокласниці декламували вірші, записували відеоролики, презентували акторські здібності, уявляли себе майбутніми вчителями та лікарями, зачаровували своїми емоціями вимогливих глядачів. І чекали з нетерпінням підведення підсумків.
Нарешті нагороди знайшли своїх власниць! Дівчатка отримали іменні сертифікати! Хочеться відмітити, що Хорева Вероніка увійшла у 25 переможців проєкту “Зуби треба доглядати” випадковим чином!))) Чекаємо на призи від Бровка та Мурчика!

Немає коментарів:

Дописати коментар