середа, 12 жовтня 2022 р.

Приємності)))

https://hlukhiv.info/na-serpnevij-konferentsiyi-u-sumah-vidznachyly-krashhyh-pedagogiv-gluhova/?fbclid=IwAR2LLUnEuaf5GL2-2JArBndz_eXeSwSW13XHLt74EinxqDG1kvHzgeD1iv0 

26 серпня 2022 року відбулась серпнева конференція працівників освіти Сумської області на тему «Освіта Сумщини у вимірі викликів воєнного часу», інформує Відділ освіти Глухівської міської ради.+

На заході було присутнє керівництво області, депутати різних рівнів, представники територіальних громад та закладів освіти. На конференції були підведені підсумки освітнього процесу Сумської області у 2021-2022 навчальному році в умовах воєнного станута розглянуті питання щодо організації навчання Сумщини у новому 2022-2023 навчальному році.

Також на обласній конференції були відзначені кращі педагоги Сумщини. Подякою Міністерства освіти і науки України нагороджено вчителя трудового навчання Глухівської ЗОШ № 2 Сергія Миколайовича Тищенка. Учителя початкових класів Глухівського ліцей-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою Тетяну Миколаївну Міщенко нагороджено відзнакою Сумської обласної ради.

Вітаємо всіх педагогічних працівників Глухівської міської територіальної громади з початком нового 2022-2023 навчального року! Бажаємо творчої наснаги і нових наукових звершень! І швидкої перемоги у нашій рідній Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар